Opnieuw groot plan voor bij rotonde De Dordse Brug in Klazienaveen. Wooncomplex met tien appartementen op oude plek sportschool

Bij de rotonde waar vroeger in Klazienaveen de Dordse Brug lag wordt een wooncomplex gebouwd met tien appartementen. De beoogde bouwplek is het terrein van de afgebrande sportschool Extension en de plek van het pand daarnaast.

Het echtpaar Heller heeft voor zijn initiatief op de plek van de afgebrande sportschool Arjan Berens van Berens Vastgoed uit Klazienaveen in de arm genomen.

Het echtpaar Heller heeft voor zijn initiatief op de plek van de afgebrande sportschool Arjan Berens van Berens Vastgoed uit Klazienaveen in de arm genomen. Foto: Google Streetview

Het plan komt uit de koker van het echtpaar Heller, dat even verderop onderin de Evert ten Napelflat in Klazienaveen RegioBank Heller en Heller runt. Het is het tweede omvangrijke initiatief nabij de rotonde in het grootste buitendorp in de gemeente Emmen. Vorig jaar presenteerde projectontwikkelaar Jaap ten Hoor plannen voor de bouw van 23 appartementen en daaronder een Aldi-supermarkt. Die zouden moeten verrijzen aan de andere kant van de rotonde, op de plek waar vroeger onder meer de stalling van vervoersbedrijf Lanting te vinden was.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's