Opnieuw grote drukte bij Taste Away in Meppel

Taste Away in Meppel trok zaterdagavond opnieuw veel bezoekers. Voor de ingang aan de Steenwijkerstraatweg stond een lange rij auto’s en de wachttijden liepen op tot drie kwartier, maar vrijwel niemand klaagde daarover.

,,Het duurt wel even, maar in een restaurant moet je ook altijd even wachten. We staan hier nu een half uurtje dus het valt wel mee”, zegt een vrouw die met haar zoon eten komt halen.

Vier restaurants uit Meppel bieden in een soort grote drive-thru verschillende menu’s aan uit hun eigen keuken. ,,Mensen hebben het er wel voor over, want je kunt voor de rest ook vrij weinig”, zegt initiatiefnemer Carlo Spijkerman. Hij verwacht dat de drukte aanhoudt. ,,Vorig weekend waren hier meer dan 1000 auto’s en 2000 maaltijden. Ik denk dat het dit weekend het dubbele wordt.”

Taste Away werd vorige week vrijdag geopend door burgemeester Richard Korteland van Meppel en blijft nog zeker drie maanden. ,,Voor deze tijd is het toch een fantastische oplossing om de horeca tegemoet te komen? We willen allemaal wel weer wat”, aldus een van de bezoekers.

Nieuws

Meest gelezen

menu