Oud worden in Drenthe. Kan het nog in eigen dorp?

Tijdens het symposium 'Ouder worden in Drenthe' spelen deelnemers een spel met vragen over ouder worden. De spelers zijn druk aan het praten en discussiëren. Vanaf links: Ria Haan, Monique Bodegom, Ramon Snippe, Rinus Vaartjes en Janpiet van den Berg.

Tijdens het symposium 'Ouder worden in Drenthe' spelen deelnemers een spel met vragen over ouder worden. De spelers zijn druk aan het praten en discussiëren. Vanaf links: Ria Haan, Monique Bodegom, Ramon Snippe, Rinus Vaartjes en Janpiet van den Berg. Foto: Marcel Jurian de Jong

Kun je nog oud worden dichtbij huis? Of moeten we daarvoor een heel eind reizen? Hoe wil je oud worden? Dat was de vraag tijdens een symposium over oud worden in Assen. Hoe confronterend de vraag ook kan zijn, een beetje vooruitkijken kan geen kwaad.

Er zijn twee zekerheden in het leven: de dood en belastingen. Wie kent de gevleugelde uitspraak niet? Toch is dat levenseinde dikwijls nog een groot taboe. Om die reden organiseerde platform Pouwer onlangs een symposium ‘Wonen en ouder worden in Drenthe’ in het provinciehuis van Assen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's