Failliet Asser restaurant Brasserie 21 overgenomen en wordt zusje van Pizzeria Isola Bella

Het zicht vanuit Brasserie 21 op pizzeria Isola Bella. Eigen foto

Pizzeria Isola Bella in Assen neemt het failliet verklaarde restaurant Brasserie 21 over. Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Markt, het Asser horecaplein.

Brasserie 21 wordt het zusje van Isola Bella, legt eigenaar Michele Ardore zijn in deze corona-crisistijd toch wel opmerkelijke stap uit.

Mooie kans

Ardore: ,,Het is misschien wel een slechte tijd om te beginnen, maar dit is ook een mooie kans. We zijn nu aan het verbouwen en gaan, als alles goed gaat, 1 juni open.’’

Isola Bella bestaat al ruim 35 jaar. De uit Napels afkomstige Ardore nam de pizzeria 15 jaar geleden over. De nieuwe op een steenworp afstand gelegen pizzeria gaat met dezelfde formule werken als Isola Bella. ,,Wanneer het goed gaat, gaan we ook tussen de middag met het terras open voor een Italiaanse lunch.’’

Corona kostte Brasserie de kop

Restaurant Brasserie 21 werd begin april door de rechtbank in Assen failliet verklaard. De gedwongen sluiting als gevolg van het coronavirus kostte Brasserie 21 uiteindelijk de kop. Eigenaar Michel van Dijk had zelf het faillissement aangevraagd.

Nieuws

Meest gelezen

menu