Podcast De Kofferbakmoord #1: 'Zijn kameraden komen nog regelmatig langs, behalve zijn beste vriend'

Twee jaar geleden wordt het lijk van Ralf Meinema in de kofferbak van zijn Mercedes gevonden. De auto bungelt met zijn neus in het Stieltjeskanaal. De onopgeloste moord houdt Zuidoost-Drenthe nog steeds bezig. Zijn ouders, familie en vrienden willen antwoord op die ene vraag: Waarom moest Ralf, die joviale, vriendelijke jongen, dood?

Luister hier de eerste aflevering van de vierdelige podcast De Kofferbakmoord. Een podcast waarin DvhN-verslaggevers Renate Winkel en Bas van Sluis in de moord op Ralf Meinema duiken. Want iemand moet iets weten.

Luister de eerste aflevering hieronder of via iTunes , Spotify en andere podcast-apps

Aflevering 1: Stram en Lam

Moeder Ingrid durft haar telefoon niet aan de kant te leggen. Elke dag hoopt ze op dat ene verlossende telefoontje van de recherche. Maar dat telefoontje is er nog altijd niet geweest. Het frustreert.

Twee jaar nadat Ralf ernstig verminkt in de kofferbak van zijn Mercedes werd gedumpt, is er nog altijd geen oplossing. Vrienden en familie slaan zelf aan het rechercheren. Hun aandacht richt zich in het bijzonder op één persoon: de allerbeste vriend van Ralf. Ralf keek tegen hem op en verafgoodde hem zelfs, zegt vader Wietse.

De vriend was altijd volop onderdeel van de groep, maar verdween na de dood van Ralf compleet van het toneel. Hoe komt dat? Weet hij meer van de moord op Ralf?

Nieuws

Meest gelezen

menu