Politie zoekt 'lichtgetinte, kale man' en ontvangt tips na Opsporing Verzocht over mishandeling Balkbrug. Komen daders uit Hoogeveen?

René Paquot hield blijvend letsel over aan zijn rechteroog na de mishandeling. Foto: Frank Uijlenbroek / Eigen foto

De uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond heeft geleid tot elf tips over de brute mishandeling van René Paquot in Balkbrug. Hij is in september op zijn eigen oprit in elkaar geslagen en houdt blijvend letsel over aan zijn rechteroog.

De politie is op zoek naar een lichtgetinte, kale man van zo’n 1,80 meter met een zwarte Peugeot-scooter. Ook wordt gezocht naar een bestuurder van een crèmekleurige scooter met windscherm. De mannen waren vermoedelijk zwaar onder invloed, zo maakte de politie gisteravond duidelijk in de uitzending van het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

De politie meldt dat de daders wellicht deel uit maakten van een groep van zo’n twintig mannen die bewuste zondag in september een bedrijfsfeestje in Balkbrug vierden.

Mannen zouden uit de buurt van Hoogeveen komen

Enkelen van hen - vermoedelijk tussen de 25 en 35 jaar - haalden later de aan Het Bastion geparkeerde scooter op. De mannen zouden uit de buurt van Hoogeveen komen. ,,Er moeten getuigen zijn die weten wie de klappen heeft uitgedeeld”, zegt politiewoordvoerder Chantal Westerhoff. ,,We roepen die op zich te melden.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu