Groningen, Drenthe en Friesland willen vingers niet branden aan gevoelig dossier: Evaluatie TopDutch-campagne ingetrokken

Voormalig TopDutch-ondernemer Stef van der Ziel zou volgens Initio vanaf het begin dwarsliggen bij de opdracht de drie noordelijke provincies onder de aandacht te brengen bij autobouwer Tesla.

Voormalig TopDutch-ondernemer Stef van der Ziel zou volgens Initio vanaf het begin dwarsliggen bij de opdracht de drie noordelijke provincies onder de aandacht te brengen bij autobouwer Tesla. Job van der Molen

De drie noordelijke provincies hebben de opdracht om de TopDutch-campagne te evalueren ingetrokken. Adviesbureau Berenschot was al begonnen aan de evaluatie, maar Groningen, Friesland en Drenthe gaan desondanks op zoek naar een ander bureau.

Als reden voor de intrekking schrijven de provinciebesturen aan Provinciale Staten dat Gerard de Boer, directeur van Initio, het bureau dat de afgelopen twee jaar de TopDutch-campagne vormgaf, een aantal lezingen en leergangen heeft verzorgd voor Berenschot, deels betaald.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's