Restaurant Klein Paramaribo en New Café Image in Assen winnen allebei de gemeentelijke én provinciale Nederlandse Horecaprijzen 2021

Carlijn en Aniel, de beide eigenaren van de winnende horecagelegenheden, zijn erg blij met de gewonnen prijzen. Foto: Anjel Gadjadhar.

Restaurant Klein Paramaribo en New Café Image in Assen zijn beide driemaal in de prijzen gevallen bij de Nederlandse Horecaprijzen. Voor Klein Paramaribo is het de derde keer op een rij.

New Café Image is winnaar van de Nederlandse Horeca Prijzen 2021 Gemeente Assen in de categorie Café/Bar en van de Nederlandse Horeca Prijzen 2021 Provincie Drenthe in de categorie Café/Bar.

Restaurant Klein Paramaribo is winnaar van de Nederlandse Horeca Prijzen 2021 Gemeente Assen in de categorie Restaurants en van de Nederlandse Horeca Prijzen 2021 Provincie Drenthe in de categorie Restaurants.

Hoogste waardering

Beide gelegenheden kregen bovendien een Gold Award: uitgereikt aan elke horecagelegenheid in een gemeente die meer dan dertig stemmen krijgt en een gemiddelde waardering van 9 of hoger. New Café Image kreeg een Gold Award met een waardering van 9,42 en Klein Paramaribo met 9,52.

Voor het derde jaar op rij

Restaurant Klein Paramaribo werd voor de derde keer op rij het beste restaurant van de gemeente en voor de tweede keer het beste van de provincie.

Nieuws

Meest gelezen

menu