Restaurant Yankee Doodle komt naar Emmen, en wordt de buurman van bioscoop Kinepolis (er zijn al vestigingen in Assen en Groningen)

In het horecapand naast de bioscoop Kinepolis in Emmen komt een vestiging van Yankee Doodle, een restaurant met Amerikaans en Mexicaans eten. De opening staat in juni gepland. Het bedrijf is nu al te vinden in Assen en in de stad Groningen.

Gunhar Koops opent, als de corona-regels het toestaan, in juni een restaurant van Yankee Doodle in Emmen.

Gunhar Koops opent, als de corona-regels het toestaan, in juni een restaurant van Yankee Doodle in Emmen. Foto: DvhN

Food & Fun. Dat is volgens eigenaar Gunhar Koops (47) uit Valthermond in het kort het concept van Yankee Doodle. ,,We zijn in de eerste plaats een restaurant waar mensen lekker en onbeperkt eten. Maar daarnaast is er, voor de liefhebbers, entertainment. In Assen hebben we bijvoorbeeld ook twee escaperooms. Die komen niet in Emmen, maar wel is het mogelijk om straks in Emmen onder meer virtual realitygames te spelen of een pubquiz. Maar dat hoeft uiteraard natuurlijk niet. Wie alleen lekker wil eten, kan hier ook prima terecht. Onze gasten hebben de keus uit meer dan honderd gerechten en gerechtjes, die steeds bijbesteld kunnen worden.’’

Nieuws

Meest gelezen

menu