Restaurant in voormalig postkantoor in centrum van Emmen, bed & breakfast op eerste etage. 'Het begon bij mij meteen te kriebelen'

Het voormalige postkantoor in het Emmer centrum wordt een grand café met restaurant. Er zijn plannen om op de eerste etage van het monumentale pand een bed & breakfast te vestigen.

Maurice Jansen voor het voormalige postkantoor in Emmen. In mei van dit jaar gaan daar de deuren open van een gloednieuw grand café met restaurant.

Maurice Jansen voor het voormalige postkantoor in Emmen. In mei van dit jaar gaan daar de deuren open van een gloednieuw grand café met restaurant. Foto: DvhN

De nieuwe huurder van het pand is Maurice Jansen (49) uit Barger-Oosterveld, die al sinds 2008 in Zuidoost-Drenthe aan de weg timmert als horecaman. Het grand café met restaurant in het voormalige postkantoor wordt zijn vierde horecabedrijf. Eerder opende hij met zijn toenmalige echtgenote in Barger-Oosterveld steakhouse Good Fella’s en in Weerdinge het Ierse restaurant Flanagan’s. In 2020 kwam daar in het voormalige pand van horecazaak Markant op het Marktplein in Emmen restaurant The Dinner Club bij.

Sleutel

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's