Samen schilderen en knieperties bakken

Samen schilderen en knieperties bakken

Wie afgelopen zaterdag het terrein van Ons Dorpshuis in 't Haantje opliep, rook het meteen. Er werden knieperties gebakken. Dit gebeurde in het kader van de jaarlijkse herfstfair.

Behalve knieperties waren er uiteraard ook allerlei andere dingen te koop. Van sieraden tot herfststukjes, van Lego-speelgoed tot pompoenen. De toneelvereniging bood tweedehands boeken aan en de plaatselijke vrouwenvereniging TNEV kwam met zelfgemaakt gebak op de proppen. Kortom, 't Haantje bood zaterdag veel van wat het leven kan veraangenamen.

Minder druk

Toch was het volgens Aletta Kok van de organisatie minder druk dan bij de herfstfair van vorig jaar. ,,En dat begrijpen we eigenlijk niet zo goed. Want het was prachtig weer en we hebben minstens zoveel reclame gemaakt dan de vorige keer.''

Desondanks toonden de meeste standhouders zich aan het eind van de dag tevreden. Er waren ook demonstraties van de sporten Zumba en DH-Jumping en kunstenares Marion Mencke uit Noord-Sleen verzorgde een workshop. Onder haar leiding maakten meerdere mensen een groot schilderij.

Foto: Jan Anninga

Nieuws

Meest gelezen

menu