Scholengemeenschap Vincent van Gogh in Assen werkt samen met stichting Heka Leka om onderwijs op Molukken te verbeteren: 'Heel belangrijk voor de volgende generatie'

Scholengemeenschap Vincent van Gogh in Assen gaat samenwerken met de Molukse stichting Heka Leka. Doel is om het onderwijsniveau op de Molukken te verbeteren.

Scholengemeenschap Vincent van Gogh in Assen werkt samen met de Molukse stichting Heka Leka om het onderwijs op de Molukken te verbeteren. Bestuursvoorzitter Alice Vellinga van de scholengemeenschap en Stanley Ferdinandus van Heka Leka ondertekenden maandag een samenwerkingsintentie.

Scholengemeenschap Vincent van Gogh in Assen werkt samen met de Molukse stichting Heka Leka om het onderwijs op de Molukken te verbeteren. Bestuursvoorzitter Alice Vellinga van de scholengemeenschap en Stanley Ferdinandus van Heka Leka ondertekenden maandag een samenwerkingsintentie. Foto: Marcel Jurian de Jong

De samenwerking tussen de school en Heka Leka werd maandagmiddag officieel bekrachtigd door het tekenen van een intentieverklaring op de locatie Lariks aan de Selma Lagerlöflaan.

Docenten opleiden