Gewonden steekpartij Annen zijn buren van elkaar. 52-jarige vrouw aangehouden voor poging doodslag. 'Geschreeuw van hier tot Tokio'

De twee gewonden van de steekpartij in Annen woensdagavond zijn buren van elkaar. Volgens een buurtbewoner zouden ze al jarenlang ruzie hebben.

De Kerkakkers in Annen waar de ruzie plaatsvond.

De Kerkakkers in Annen waar de ruzie plaatsvond. Foto: DVHN

Het is eigenlijk een keurige woonwijk, de Kerkakkers in Annen. Twee hoveniers snoeien de rozenstruiken van de gemeentelijke berm. Op de opritten staan auto’s uit het duurdere segment. Toch was deze straat woensdagavond het toneel van een heftige steekpartij, waarbij twee buren gewond geraakt raakten. Een 52-jarige vrouw uit Annen is daarbij aangehouden voor poging tot doodslag. Een 59-jarige man uit Annen is aangehouden voor een poging tot mishandeling en voor het opzettelijk toebrengen van pijn en letsel.

De 59-jarige man is na het incident naar het ziekenhuis gebracht. Zijn vrouw doet de deur open en vertelt: „Hij heeft zeven messteken waarvan vijf in de rug.” Volgens haar is dat door toedoen van de buurjongen. „Mijn man moet in het ziekenhuis blijven uit angst voor bloedingen.” Hij is buiten levensgevaar. Meer wil ze niet over de situatie kwijt.

Nieuws

menu