Stichting droomt van Drenthe als dé paardenprovincie van Nederland

Marjolein van Tiggelen, voorzitter Stichting Paardenroutes Drenthe gelooft erin. Met de presentatie van ‘de Visie en Uitvoeringsagenda Hippische recreatie Drenthe’ wordt de aanzet gegeven de droom te realiseren om van Drenthe de meest aantrekkelijke provincie van Nederland voor paardrijden en mennen te maken.

Gedeputeerde Henk Brink (2e van links) en Bas Luinge, voorzitter van Recreatieschap Drenthe, ontvingen het eerste exemplaar van de visie en uitvoeringsagenda voor de hippische recreatie in Drenthe uit handen van Marjolein van Tiggelen.

Gedeputeerde Henk Brink (2e van links) en Bas Luinge, voorzitter van Recreatieschap Drenthe, ontvingen het eerste exemplaar van de visie en uitvoeringsagenda voor de hippische recreatie in Drenthe uit handen van Marjolein van Tiggelen. Foto: Fotografie Renée Bottelier

Het eerste exemplaar van de visie met agenda werd donderdag overhandigd aan gedeputeerde Henk Brink en Bas Luinge, voorzitter van Recreatieschap Drenthe door Marjolein van Tiggelen, voorzitter Stichting Paardenroutes Drenthe. “Drenthe is aantrekkelijk voor wandelaars en fietsers, maar ook dé bestemming voor paardenliefhebbers”, zei Brink bij de uitreiking. In de uitvoeringsagenda staan concrete acties voor de komende drie jaar om tot optimale ruiter- en menvoorzieningen in Drenthe te komen.

Netwerk

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's