Michelinster voor Corine uit Hoogeveen en haar partner Jelle van restaurant De Woage in Gramsbergen. 'Heel voorzichtig begonnen met schnitzel, kip en appelmoes'

De verrassing was enorm maandag voor oud-Hoogevener Corine Kleine (32) en Jelle Jansen (33) van restaurant De Woage in Gramsbergen. Het stel behaalde totaal onverwacht een Michelinster.

De verrassing was enorm maandag voor oud-Hoogevener Corine Kleine (32) en Jelle Jansen (33) van restaurant De Woage in Gramsbergen. Het stel behaalde totaal onverwacht een Michelinster. Foto: André Weima

De verrassing was enorm maandag voor oud-Hoogevener Corine Kleine (32) en haar partner Jelle Jansen (33) van restaurant De Woage in Gramsbergen. Het stel behaalde totaal onverwacht een Michelinster.

‘Gramsbergen. Jelle Jansen’, schalt door de zaal van het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het stel kijkt elkaar verbaasd aan, staat op en loopt naar voren. Corine heeft haar handen voor haar mond geslagen. Ze zijn totaal overdonderd. ,,Opgeleid bij de Groene Lantaarn en weet u dames en heren, Jelle begon in 2019 heel voorzichtig met schnitzel, met kip, met appelmoes”, zegt de presentator.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's