Streep door halloweenfeest Boo at the Zoo in Emmen: 'Maar we gaan een nieuwe datum prikken zodra het kan'

Boo at the Zoo boegbeeld Freek de Freak. Foto: Paul Steenbergen

Ze hadden er zo’n zin in, Jarno Rouw en Gerald Janse. In de herfstvakantie zou het halloweenfeest Boo at the Zoo worden uitgebreid met Boo at the City. Maar vanwege de coronasituatie zetten beide organisatoren noodgedwongen een streep door dat plan.

,,We hebben na na overleg met de gemeente besloten beide evenementen te schrappen”, zegt Janse. ,,Emmen heeft ons geadviseerd om Boo at the Zoo en Boo at the City uit te stellen, dus wij volgen uiteraard dat advies op. We gaan een nieuwe datum plannen zodra de ‘storm’ gaat liggen.”

Geld wordt automatisch terugbetaald

Desondanks zegt Janse dat het geld wordt terugbetaald aan wie al een kaart heeft gekocht. ,,Dat gebeurt automatisch, daar hoeft niemand verder met ons contact over op te nemen.”

Het halloweenfeest Boo at the Zoo zou dit jaar voor de vijfde maal plaatsvinden. Boo at the City bestaat uit een spookavond in het centrum op donderdag in de herfstvakantie. Die zou worden gecombineerd met Boo at the Zoo in het Rensenpark, zodat het feest zou worden uitgebreid naar de Weiert en andere delen van het centrum. Op die manier kunnen deelnemers zich volgens Janse en Rouw zo goed mogelijk verspreiden, zodat goed aan de anderhalvemeterregel kan worden voldaan.

Nieuws

Meest gelezen

menu