The Dutch Boys komen met single en werken aan album vol met nieuwe nummers. 'Vinyl is weer heel populair, ook bij de piraten'

Voor het eerst sinds 1986 komt er weer een album uit van The Dutch Boys. De single op vinyl is er al, Tjeu. Van links naar rechts Janderman van den Berg, Henk de Roo, Cor Maartje, Jans Hoogeveen, Thom Wessel en Johan Corporaal.

Voor het eerst sinds 1986 komt er weer een album uit van The Dutch Boys. De single op vinyl is er al, Tjeu. Van links naar rechts Janderman van den Berg, Henk de Roo, Cor Maartje, Jans Hoogeveen, Thom Wessel en Johan Corporaal. Foto: Jan Anninga

Vinyl wordt steeds populairder. En dus blijven The Dutch Boys niet achter. Van hun vorig najaar uitgebrachte nummer Tjeu is een single gemaakt. En achter de schermen wordt gewerkt aan een compleet nieuw album. De eerste sinds 1986.

Aan welk liedje denk je als je de naam Caroline van der Plas hoort? Sweet Caroline van Neil Diamond? Heel verklaarbaar. Op de tonen van deze evergreen kwam het boegbeeld van BBB deze week het podium op na haar megaoverwinning bij de verkiezingen voor provinciale staten.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's