Heeft Maud, logé bij boer Evert uit Ruinerwold, de verkeerde man geschreven? | Boer zoekt vrouw

Maud en Nans eten een taartje met Evert. Foto: KRO-NCRV

En toen waren er nog maar twee. Inmiddels hebben Rob, Jouke, Hans en Janine gekozen. Alleen bij Evert wordt ons geduld nog wat langer op de proef gesteld. Maud stond in elk geval weer vooraan. Maar niets is zeker in de wereld van Boer zoekt vrouw, bleek zondagavond maar weer uit de keuzemomenten van de andere boeren. Aandacht krijgen is geen garantie voor de top 2.

Daar kan Michiel over meepraten. Vorige week leek het nog helemaal koek en ei tussen Janine en hem, en toch moest hij vandaag afzwaaien. ‘Te lief’, was het oordeel. Janine wil graag een man die tegengas geeft en zij is bang dat Michiel dat niet genoeg zal doen. De twee overige mannen lijken tot nu toe echter behoorlijk bleu, dus zit de ware er dan wel bij?

Wendy: ‘Je stopt er tien cent in, en er komt voor 8,50 uit’

Boer Jouke is op zoek naar het omgekeerde type. Marion stelde hem kritische vragen over roken en drugsgebruik, en moest dat bekopen met een vroege terugreis naar Limburg. ‘Te pittig’, noemde hij haar. Lotte en Karlijn bleven achter met vraagtekens. Zijn zij dan meegaander? Of zijn zij misschien ook wel te pittig voor de Friese boer? Die lag zelf overigens niet wakker van het keuzemoment. Met een helder ‘Over tot de orde van de dag, ik ga melken’, piepte hij er snel tussenuit.

Ook fruitteler Rob heeft gekozen. Silvia leek hem juist het leukst te vinden, maar moest toch haar spullen pakken. Flirtster Wendy vindt nog steeds dat Rob te veel praat: ,,Je stopt er tien cent in, en er komt voor 8,50 uit.” Op de biechtstoel bij Yvon gaf Rob toe dat dit een blijvend probleem is. Maar hij laat zich niet uit het veld slaan. Doe drie weesgegroetjes en we gaan weer met frisse moed verder.

Heeft Maud de verkeerde man geschreven?

Maud trad weer als vanouds op de voorgrond. Zij probeerde Evert tot een gesprek te forceren, maar kwam van een koude kermis thuis. Stilte dan, dat is ook romantisch. Maar het belang van stilte analyseren vond Maud nog leuker. Dat roept de vraag op of zij misschien de verkeerde man heeft geschreven. Boer Rob past veel beter bij haar. Hij houdt enorm van analyseren en is niet vies van een beetje zweverigheid. Hij zou haar wel versieren, iets wat ze zo graag wil. En ook hij heeft knotsen van handen waar je fijn mee kunt connecten .

Nieuws

menu