Basisschooljeugd gaat los met graffiti voor spandoekenwedstrijd Brigata Fanatico: leerkrachten op vrije zaterdag naar stadion om spandoeken voor FC Emmen in te leveren

FC Emmen leeft onder de basisschooljeugd in de gemeente Emmen. Op de oproep van supportersvereniging Brigata Fanatico aan leerlingen van de scholen om met graffiti een spandoek te maken voor de club is massaal gereageerd. Leerkrachten van groep 8 van basisscholen offerden er graag een stukje van hun vrije zaterdag voor op om de kleurrijke spandoeken in te leveren.

Maickel Harmers, Martijn Broekhoff en Roland de Groot van Brigata Fanatico laten een paar mooie spandoeken zien met lerares Loes Kolker (midden) en de nichtjes Saar en Nora.

Maickel Harmers, Martijn Broekhoff en Roland de Groot van Brigata Fanatico laten een paar mooie spandoeken zien met lerares Loes Kolker (midden) en de nichtjes Saar en Nora. Foto: Jan Anninga

‘FC Emmen speelt de sterren van de hemel’, staat op het spandoek dat leraar Maarten Pieper van groep 7/8 van de Pastoor Middelkoopschool in Klazienaveen komt brengen in het zonovergoten stadion De Oude Meerdijk. ,,De kinderen hebben dit bedacht”, vertelt hij. ,,Toen we het verzoek kregen, heb ik de leerlingen voorgelegd of ze mee wilden doen aan de spandoekenwedstrijd voor FC Emmen. Ze waren meteen enthousiast. De kinderen hebben eerst een ontwerp gemaakt en zijn daarna met graffiti aan de slag gegaan.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's