Tijdelijke carrièreswitch: horecapersoneel steekt helpende hand toe in De Horst

Sinds de oproep twee weken geleden van Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties aan horecamedewerkers om tijdelijk in de zorg te komen werken zijn honderden aanmeldingen binnengekomen en is de site Horeca Helpt Zorg in het leven geroepen. Het personeel van het Emmer Café Plein helpen via de site bij verpleeghuis De Horst in Emmen.

Gerbert Junoy Montolio en Jeannette Krijgsheld van Café Plein in Emmen helpen mee in De Horst nu de horeca noodgedwongen de deuren dicht moet houden.

Gerbert Junoy Montolio en Jeannette Krijgsheld van Café Plein in Emmen helpen mee in De Horst nu de horeca noodgedwongen de deuren dicht moet houden. Foto: Boudewijn Benting

Zo sta je het ene moment nog biertjes te tappen en wijs je op een ander moment bezoekers op het wassen van handen en het dragen van mondkapjes. Horecaondernemer Gerbert Junoy Montolio en zijn medewerkers hebben sinds maandag tijdelijk een carrierèswitch gemaakt. Hun zaak, het Emmer Café Plein, blijft de komende weken en misschien wel langer dicht. Daarom springen zij samen met hun collega’s de komende tijd bij in verpleeghuis De Horst in Emmen.

Nieuws

menu