Toen kroonprins Willem-Alexander De Tamboer in Hoogeveen kwam openen, stonden er rijen jonge meiden voor de deur | Deze week in... 1997

In de rubriek ‘Deze week in...’ blikken we terug op historische gebeurtenissen of belangrijke nieuwsberichten in Drenthe. Wat speelde er rond deze tijd van het jaar, zoveel jaar geleden? Deze keer: kroonprins Willem-Alexander opent in 1997 theater- en congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen.

Medewerkers Klaas van den Hof, Rudie Reinder, Jeanette Mulder en Geert Benjamins (v.l.n.r.) maakten in 1997 de nieuwbouw en opening van De Tamboer mee.

Medewerkers Klaas van den Hof, Rudie Reinder, Jeanette Mulder en Geert Benjamins (v.l.n.r.) maakten in 1997 de nieuwbouw en opening van De Tamboer mee. Foto: Gerrit Boer

Je hoeft er niet eens een kwartje in te gooien om toneeltechnicus Geert Benjamins, programmeur Rudie Reinders, toneeltechnicus Klaas van den Hof of hoofd klantenservice Jeanette Mulder van De Tamboer aan de praat te krijgen over de bouw en opening van het nieuwe theater en congrescentrum in Hoogeveen. De ene na de andere anekdote borrelt spontaan op uit de monden van de vier medewerkers.

‘Er ging van alles mis’

Nieuws

menu