Tweede Hello Festival in Emmen verplaatst naar begin juni 2021

Hello Festival in Emmen. Eigen foto

Het Hello Festival in Emmen van 6 en 7 juni schuift in verband met de nieuwe maatregelen inzake het coronavirus een jaartje op.

De tweede editie van het festival aan de Grote Rietplas vindt nu plaats naar het weekend van 4, 5 en 6 juni 2021. ,,De festivalcamping gaat dan op 4 juni open, terwijl de concerten op 5 en 6 juni plaatsvinden”, zegt organisator Richard de Groot.

‘Flink gepuzzel’

In verband met het coronavirus heeft het kabinet gisteren alle evenementen tot 1 september verboden. De Groot: ,,Wij zagen het verbod al aankomen, en hebben er alle begrip voor. Wij respecteren de maatregelen van de overheid en het RIVM. We proberen zoveel mogelijk de voor dit jaar geboekte artiesten mee te nemen naar volgend jaar, maar dat wordt nog een flink gepuzzel.”

Hello had onder meer Anouk, 3 Doors Down, De Staat, Krezip, Kaiser Chiefs, Matt Simons, Snelle & Band, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, De Dijk, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Suzan & Freek en Indian Askin voor de tweede editie gestrikt.

‘Bewaar je ticket voor 2021’

Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor het festival in 2021. ,,Wij zijn met Ticketmaster bezig om te bekijken welke mogelijkheden er voor aangekochte tickets zijn. Zodra het mogelijk is ontvangen kaartkopers hierover van Ticketmaster een email met gedetailleerde informatie. Hello is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijven tickets geldig voor volgend jaar.” Wie niet online een kaart heeft gekocht, dient de website van Hello, nieuwsbrief of Facebook in de gaten te houden.

Nieuws

Meest gelezen

menu