VV Emmen dreigt 100-jarig bestaan in 2025 niet te halen. Voormalig landskampioen bij zondagamateurs heeft gebrek aan bijna alles

Voorzitter Peter Bouws van VV Emmen. Hij stopt na veertien jaar in het bestuur te hebben gezeten. Nog drie andere bestuursleden zwaaien deze maand eveneens af.

Voorzitter Peter Bouws van VV Emmen. Hij stopt na veertien jaar in het bestuur te hebben gezeten. Nog drie andere bestuursleden zwaaien deze maand eveneens af. Foto: Jan Anninga

VV Emmen, de oudste voetbalclub van Emmen, dreigt haar 100-jarig bestaan in 2025 niet te gaan halen. De club kampt met een gebrek aan vrijwilligers, een dalend aantal spelers en deze maand stappen ook nog vier van de zes bestuursleden op.

Vooralsnog hebben zich volgens vertrekkend voorzitter Peter Bouws geen mensen aangemeld die de leegkomende plekken in het bestuur op gaan vullen. Blijft dit zo, dan zou dit betekenen dat club van rood en wit met twee bestuursleden verder zou moeten. Voor woensdag 31 mei is een buitengewone ledenvergadering uitgeschreven, waar de toekomst van de vereniging wordt besproken.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's