Vader en dochter uit Assen verbreken Guinness-wereldrecord door op één dag 23 werelderfgoedplaatsen te bezoeken. Aan deze bizarre eisen moesten ze voldoen

Speltip één voor het verbreken van een Guinness-wereldrecord? Laat je niet afschrikken door een enorme berg regels en eisen. Kersverse recordhouders Myrthe (25) en Erik Sentener (56) uit Assen kunnen daarover meepraten.

Vader Erik en dochter Myrthe Sentener tonen trots hun Guinness World of Record-certificaat bij het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer.

Vader Erik en dochter Myrthe Sentener tonen trots hun Guinness World of Record-certificaat bij het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer. Kijkaan

Vader en dochter verbraken vorig jaar in september een reisrecord door in 24 uur tijd langs 23 werelderfgoedplaatsen in Europa te reizen. De reislustige Myrte Sentener vond het na de reisluwe coronaperiode tijd voor iets bijzonders. Op internet stuitte ze op ervaringen van recordreizigers en las ze over het wereldrecord ‘werelderfgoedplaatsen bezoeken’. Dat leek haar geweldig en ook haar vader was snel om.

Geluk: geen vertraging, pech of file

Nieuws

menu