Verder zonder Isabelle na die vreselijke dag. Meisje uit Schoonebeek verongelukte met haar vriendinnetje. 'Zo abrupt mag dit niet eindigen. Dat kan niet en dat mag niet'

De grootste nachtmerrie van een ouder is om zijn of haar kind te verliezen. Het overkwam Toby en Hellen Klingenberg uit Schoonebeek. Hun dochtertje Isabelle (8) kwam begin dit jaar samen met haar vriendinnetje Veerle (8) om het leven bij een verkeersongeval op de 80-kilometerweg tussen Schoonebeek en Coevorden. Toby en Hellen Klingenberg over het ongeluk, de periode daarna en wat zij willen doen om de herinnering aan Isabelle levend te houden.

Isabelle Klingenberg, een van de twee 8-jarige meisjes die in februari dit jaar om het leven kwam bij een ongeluk in Weijerswold.

Isabelle Klingenberg, een van de twee 8-jarige meisjes die in februari dit jaar om het leven kwam bij een ongeluk in Weijerswold. Foto: Collectie Familie Klingenberg

Weijerswold, dinsdagmiddag 23 februari 2021. Het is prachtig weer, de lente lijkt al te zijn begonnen. Isabelle Klingenberg (8), haar zusje Ellenoor (6) en Veerle (8), een vriendinnetje van Isabelle, vermaken zich opperbest. Ze zijn buiten aan het spelen, nabij de woning van Veerle. Dat doen ze wel vaker, de ouders van de meisjes zijn vrienden van elkaar.

Nieuws

menu