Vermiste Limburger Loek Streukens pint voor het laatst bij Apeldoorn en verdwijnt bij Nijeveen

Politie Limburg deelde op Facebook een video over de vermissingszaak van Streukens. Beeld: Politie Limburg

Familie, vrienden en de politie zijn al ruim drie maanden op zoek naar de vermiste Limburger Loek Streukens. Het spoor van de 36-jarige man eindigt bij Nijeveen.

De Limburger verbleef voor zijn vertrek bij familie en vrienden in Geleen en Helden. Voordat hij vertrok, heeft hij een aantal tegenslagen gehad. Daarom maken de politie en familie zich zorgen over zijn gemoedstoestand.

Richting Meppel

Vanuit Helden stapte hij op donderdag 9 januari in een blauwe Volkswagen Polo en reed richting het noorden. Hij pinde onderweg nog drie keer bij verschillende tankstations. Als eerste in het Limburgse Maasbree, daarna langs de A50 bij Arnhem en als laatst langs de A50 bij Apeldoorn.

Vervolgens reed hij waarschijnlijk in de richting van Zwolle en Meppel. Zijn laatste teken van leven is rond 22.00 uur opgepikt via zijn mobiele telefoon bij een zendmast in Nijeveen. Vanaf dat moment heeft niemand meer iets van Streukens vernomen.

Politie Limburg deelde enige dagen geleden een video over de verdwijning op Facebook, dat ook gedeeld is door de politie in Noord-Drenthe.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
menu