Voetbalclub DZOH uit Emmen wil meer uitduels tot november. Hoofdveld vanwege aanleg kunstgras lange tijd niet bespeelbaar

De Emmer voetbalclub DZOH kan in de eerste maanden van het nieuwe seizoen niet beschikken over haar eigen hoofdveld. Dit veld van de kersverse eersteklasser wordt voorzien van kunstgras. Het bestuur hoopt dat de club in die periode meer uitwedstrijden mag spelen.

De Emmer voetbalclub DZOH krijgt kunstgras op het hoofdveld. Eerder kreeg korfbalclub EKC'2000, dat naast het complex van DZOH haar thuisbasis heeft, ook kunstgras.

De Emmer voetbalclub DZOH krijgt kunstgras op het hoofdveld. Eerder kreeg korfbalclub EKC'2000, dat naast het complex van DZOH haar thuisbasis heeft, ook kunstgras. Foto: DvhN

Met de aanleg van kunstgras op het hoofdveld gaat een grote wens van de circa 850 leden tellende vereniging in vervulling. De club uit de wijk Rietlanden kampt sinds lange tijd met ruimtegebrek. Uitbreiding van het sportpark is niet mogelijk. DZOH had al één kunstgrasveld. Door de aanleg van een tweede kunstgrasveld komt er een veld bij dat intensiever kan worden gebruikt. Bovendien worden wedstrijden op kunstgras minder gauw afgelast.

‘Nieuw veld in november gebruiksklaar’

Nieuws

menu