Voorstellingen Het Pauperparadijs verplaatst naar volgend jaar

Het Pauperparadijs Foto: Jaspar Moulijn

Alle voorstellingen van Het Pauperparadijs die van 3 juni tot 9 augustus in Veenhuizen zouden worden gespeeld, zijn een jaar uitgesteld.

Dat maakt de organisatie bekend naar aanleiding van het besluit van het kabinet om alle evenementen tot 1 september te verbieden in verband met het coronavirus.

Kaartjes blijven geldig

Al gekochte tickets blijven geldig voor de voorstellingen van volgend jaar en worden op datum en stoelnummer omgeboekt. De geplande speelperiode is van 1 juni tot en met 8 augustus 2021. Publiek kan eventueel ook kiezen voor een andere datum. Op www.hetpauperparadijs.nl is alle informatie te vinden. Kopers van kaartjes krijgen persoonlijk bericht.

Theaterspektakel Het Pauperparadijs

Aankomende zomer zou de derde keer zijn dat het openluchtspektakel in het Gevangenismuseum in Veenhuizen te zien zou zijn. In 2016 en 2017 speelde de voorstelling naar het gelijknamige boek van Suzanna Jansen ook op die locatie en trok toen ruim 90.000 bezoekers. In 2018 verhuisde Het Pauperparadijs naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op veler verzoek brengt de producent het openluchtspektakel nog een keer terug naar Drenthe, maar nu vanwege het coronavirus dus een jaar later dan gepland.

Nieuws

Meest gelezen

menu