Vrouw vastgegrepen, meegenomen en bestolen door drie onbekende mannen in Emmen. Politie start onderzoek

Foto: ANP

Een vrouw is zaterdagavond tussen 23.00 en 23.30 uur vastgegrepen, meegenomen en bestolen in Emmen. Ze was in haar witte Audi A1 onderweg van Nieuw Weerdinge naar Emmen. Toen zij haar auto parkeerde langs de Achterlaan en uitstapte werd zij vastgegrepen.

De vrouw werd vervolgens meegenomen door drie onbekende mannen. Ze moest haar autosleutels afgeven en in haar eigen auto plaatsnemen. Samen met de drie mannen is zij vervolgens naar de Valtherzandweg gereden, waar zij geld heeft afgegeven. De mannen zijn daarna weggerend in de richting van het bos achter de Valtherlaan.

Het gaat volgens de politie om twee gezette mannen en een wat kleinere man. Ze droegen die avond alle drie donkere kleding en hun gezichten waren onherkenbaar. Ze spraken Nederlands, maar een man leek een Surinaams accent te hebben. Een van de gezette mannen was wat ouder en had een baard.

Getuigen gezocht

De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die mogelijk gezien of gehoord hebben dat de vrouw is meegenomen vanaf de Achterlaan of de drie mannen hebben gezien in de buurt van de Achterlaan, de Valtherzandweg of bij het bos achter de Valtherlaan.

Nieuws

menu