WMD baalt van wantoestanden op haar terrein achter het gemeentehuis van Emmen. Bewakingsbedrijf houdt gebied in de gaten

Drugshandel, vernielzucht, brandstichting en het veroorzaken van troep. Drinkwaterbedrijf WMD is allesbehalve blij met wat er gebeurt op zijn terrein naast de waterfabriek achter het gemeentehuis van Emmen.

Het door de WMD gesloten hek. Rechts het voormalige belastingkantoor op het Raadhuisplein, dat momenteel wordt verbouwd tot appartementencomplex.

Het door de WMD gesloten hek. Rechts het voormalige belastingkantoor op het Raadhuisplein, dat momenteel wordt verbouwd tot appartementencomplex. Foto: DvhN

Er is een bewakingsbedrijf ingeschakeld en ook wordt er gekeken of er andere manieren zijn om wantoestanden tegen te gaan, zo laat WMD-woordvoerder Andries Ophof desgevraagd weten. Het gaat om een openbaar toegankelijk terrein met veel groen achter het gemeentehuis en tussen de waterfabriek en de grote kas van dierenpark Wildlands. Vanuit het centrum van Emmen en het Raadhuisplein loop je er zo naar toe.

Nieuws

menu