'Wat een beukpartij'. Sandra ramt in de ring voor het goede doel, maar verliest. Wel haalt ze 2000 euro op voor de Hersenstichting

Sandra (links) tijdens de wedstrijd in Hardenberg.

Sandra (links) tijdens de wedstrijd in Hardenberg. Foto: DVHN

Sandra van Dalsem (33) uit Stuifzand vocht zaterdag haar eerste kickbokswedstrijd. Niet zonder reden, ze ging de strijd aan om haar moeder te eren die in juni 2020 overleed aan een hersentumor en om geld op te halen voor de Hersenstichting. De strijder verloor haar eerste gevecht, maar won wel ruim 2000 euro voor dat goede doel.

,,Wat een beukpartij.” De stem van de omroeper schalt door de zaal in Hardenberg. Werd Sandra eerst nog van alle kanten aangemoedigd tijdens het gevecht, tijdens het geven de uitslag is het publiek doodstil. ,,We hebben een winnares.” Sandra staat naast de scheidsrechter en haar tegenstander Lisanne te wachten in de ring totdat het hoge woord eruit is. Het lijkt uren te duren. De scheidsrechter houdt niet veel later de arm van Lisanne omhoog. De teleurstelling bij de Stuifzandse is van haar gezicht af te lezen, maar ondanks dat wordt er wel met de tegenstander geknuffeld.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's