Zanger René Karst uit Hoogeveen zingt speciale versie van 'Atje voor de sfeer' voor jarige prinses Amalia bij talkshow M. 'Op een dag dan word je 18, hieperdepiep hoera'

Prinses Amalia werd dinsdag 18 jaar. Zanger René Karst zong dinsdagavond bij M., de talkshow van Margriet van der Linden, een speciale versie van Atje voor de sfeer.

Dat is een van de lievelingsnummers van de prinses, maakte ze bekend in het boek van Claudia de Breij dat drie weken uitkwam ter gelegenheid van haar verjaardag.

Ze staat er elke dag mee op, onthult ze in het boek. De troonopvolgster wordt vrolijk van après-ski hits. René Karst is meer dan trots, gaf hij drie weken geleden aan. ,,Die zag ik niet aankomen”, vertelt de zanger lachend. ,,Geweldig. Het is een jonge meid en dit geeft aan dat ook de koninklijke familie gewoon mensen zijn. Waarom zou zij ook niet naar het nummer mogen luisteren en anderen wel?”

Drie weken geleden sprak de Hoogevener al wat in voor de kroonprinses:

Het nummer dat Karst gisteren zong met de huisband van M. was wel een tikkeltje aangepast. ‘Op een dag dan word je 18. Hieperdepiep hoera. En proost je op het leven met je zusjes, pa en ma. Je mag opeens naar feestjes. Dan zeg je toch geen nee.’

Bekijk hier het nummer:

Nieuws

Meest gelezen

menu