Moor Songs in café ’t Keerpunt in Spijkerboor | Genieten van ISZA, Joost Dijkema en The Rusty Zippers

Moor Songs in café ’t Keerpunt in Spijkerboor. Foto: Pixabay

Op 21 mei vindt in café ’t Keerpunt in Spijkerboor het Moor Songs singer-songwriter festival plaats. Drie acts op één avond met ISZA, Joost Dijkema en The Rusty Zippers.
Lees meer over
Aa en Hunze
Veendammer

Het festival begint op 19.30 uur en een toegangskaartje kost 15 euro.

ISZA

ISZA (Isa Zwart) brengt met persoonlijke nummers een mystieke wereld in beweging. Zorgvuldig gewogen Nederlands teksten, warme klanken van een akoestische gitaar en dreigende elektronica zorgen voor een bijzondere combinatie van geluid en tekst. ISZA legt rauwe emoties bloot en zoekt naar muzikale en tekstuele verbinding.

Joost Dijkema

Joost Dijkema geldt als een eigenzinnig muzikant en is één van de weinige jonge experimentele fingerpick gitaristen uit Nederland. Zijn debuutplaat ‘Sacred Revelations’ nam de luisteraar mee op reis langs melancholieke lonerfolk en intense gitaarcomposities. Dijkema wordt met enige regelmaat gedraaid op de Amerikaanse radiozender WFMU, de BBC en op menig Nederlandse radiozender.

The Rusty Zippers

The Rusty Zippers bestaan uit ‘Blues Man’ Ed De Smul en Tom de Poorter. Ze grasduinen in de Folk, Americana en Country uit lang vervlogen tijden en met die inspiratie schreef De Smul een hoop melancholische en ontroerende songs. Samen met het melodierijke klankenpalet van Tom De Poorter op mandoline, banjo en gitaren brengen ze intieme songs van de bovenste plank.

Nieuws

Meest gelezen

menu