Bioscoop DNK Assen klaar voor heropening met gespreide filmprogrammering

Foto: Archief/DVHN

De DNK-deuren gingen twee weken geleden al weer open voor de bibliotheek. Vanaf 1 juni kunnen ook filmliefhebbers weer terecht bij DNK. Per film mogen dertig mensen de zaal binnen.
Lees meer over
Assen

De bioscoop heeft de nodige maatregelen getroffen. Er zijn looproutes aangebracht, de films draaien zonder pauze en de filmprogrammering is gespreid om de bezoekersstromen aan te kunnen. Leidraad voor de aanpassingen is het protocol van de NVBF, de brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters in Nederland.

Extra gangpad

In de zalen is een extra gangpad gecreëerd, zodat gasten overal de anderhalve meter afstand kunnen aanhouden. Tijdens het wachten op de gang kunnen bezoekers meedoen aan een filmquote-quiz om de tijd te doden.

Het filmaanbod in de bioscoop is volgens DNK ‘breed en goedgevuld’. Zo draait de film De Beentjes van Sint-Hildegard weer, die elf weken geleden nog volle zalen trok. Nieuwkomers zijn er ook, met de kinderfilm ‘Wickie en het Magische Zwaard’, de actiethriller ‘The Hunt’, de natuurdocumentaire ‘Fjord’ en voorpremières van ‘Rundfunk: Jachterwachter’ en de komedie ‘The High Note’.

Tickets alleen online

De programmering staat vanaf dinsdag 26 mei online op www.dnk.nl/bioscoop . Tickets kunnen alleen online gekocht worden.

Nieuws

Meest gelezen

menu