Een werkgroep is, op advies van leden van de gemeenteraad en mijnbuurtassen, voorstellen aan het maken voor verschillende locaties voor een discgolfbaan

Een impressie van discgolf. Eigen foto

Een werkgroep is, op advies van leden van de gemeenteraad en mijnbuurtassen, voorstellen aan het maken voor verschillende locaties voor een discgolfbaan in Assen. In deze werkgroep zitten inwoners van Assen, leden van de plaatselijke discgolf vereniging en eigenaren van Discgolf Nederland (DGN) en House of discgolf.
Lees meer over
Assen

De ambities van de werkgroep, geïnitieerd door Assenaar Roy Popping, zijn om een 18 holes discgolfbaan in Assen te realiseren die voor zowel recreanten van werkelijk elk niveau als voor de professionals uitdagend moet zijn, zo legt Arjan Renting van vereniging Citypark Flyers uit. “Een baan met 18 holes zou geweldig zijn, want op dergelijke banen worden ook de grote wedstrijden gespeeld, zoals de National Tour of grote ‘open’ toernooien.” “Momenteel wordt met man en macht gewerkt aan een goed en compleet plan. Het idee is om dit via onder andere ‘mijnbuurtassen’ bij de juiste mensen terecht te laten komen. Dan is het wachten op een definitieve ‘ja’.

Verschillende locaties