Fred de Boer blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer bij ACV

Foto: Bennie de Boer Foto: B.J.deBoer

Fred de Boer blijft ook het volgende seizoen de hoofdtrainer bij voetbalclub ACV. Dat maakte de vereniging zondagavond bekend.
Lees meer over
Assen

Met de verlenging begint De Boer aan straks aan zijn zesde achtereenvolgende seizoen bij ACV. Eerder was hij al drie seizoenen (2002-2005-2005) aan de club verbonden. Ook assistent-trainer Robin Witte blijft komend jaar bij de club actief.

‘De samenwerking met Robin, maar ook met de tc en de overige stafleden is uitstekend’, meldt De Boer. ‘Dat is erg belangrijk, zeker nu we de tegenwind hebben van corona. In tien maanden hebben we vier competitiewedstrijden gespeeld en één bekerduel. Laten we hopen dat het volgend seizoen normaal verloopt.’

Derde divisie

Fred de Boer werd met ACV in het seizoen 2016-2017 kampioen in de Hoofdklasse en promoveerde daardoor naar de derde divisie. Het jaar daarop wist de club zich niet te handhaven in de competitie en volgde degradatie. In de afgelopen competitie, die door het coronavirus voortijdig werd afgebroken, behaalde ACV de tweede plaats en volgt een herkansing in de derde divisie.

Nieuws

Meest gelezen

menu