INKT met Auke Hulst

Auke Hulst. Foto Mark Uyl

Romanschrijver, journalist en muzikant Auke Hulst is dinsdag 29 november te gast in INKT. INKT is het programma van DNK waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten. Hulst wordt deze avond door Rosa Timmer geïnterviewd over zijn werk, waarbij in het bijzonder natuurlijk gesproken wordt over zijn uitgebrachte boeken.
Lees meer over
Assen

Hulst brak tien jaar geleden door met de autobiografische roman ‘Kinderen van hetRuige Land’ (2012). Over een gezin op het Groningse platteland, een jonggestorvenvader en een disfunctionele moeder die de vier kinderen grotendeels aan hun lotoverlaat. Hierna volgden onder meer ‘Slaap zacht, Johnny Idaho’ (2015), ‘En ikherinner me Titus Broederland’ (2016), ‘Motel Songs’ (2017), een reisboek dat ookeen album omvat dat werd opgenomen tijdens een roadtrip van Philadelphia naarSan Francisco, en ‘Zoeklicht op het gazon’ (2018), een psychologische roman overRichard Nixon waarvoor hij de prijs voor Beste Groninger Boek ontving. Afgelopen november kwam zijn nieuwste boek ‘De Mitsukoshi TroostbabyCompany’ uit, die genomineerd werd voor de prestigieuze Libris Literatuurprijs 2022.

Auke is ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor onder meer NRCHandelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard en Columbus Magazine.Daarnaast is hij muzikant. Met al zijn werkzaamheden, uitgebrachte titels éngewonnen prijzen heeft Hulst interviewster Rosa Timmer genoeg te vertellen tijdens deze editie van INKT. Natuurlijk is er ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Meer informatie en tickets via dnk.nl.

Nieuws

menu