MA-IT vestigt zich in de TechHub Assen. Bedrijf levert input op curriculum Hanzehogeschool Groningen

De TechHub in Assen. Foto: TechHub Assen

Aram Malas, directeur van MA-IT | MyAutomation en Peta de Vries, dean van het Instituut voor Engineering van de Hanzehogeschool Groningen tekenden in de TechHub Assen een samenwerkingsovereenkomst.
Lees meer over
Assen

MA-IT gaat zich vestigen in de TechHub Assen en actief samenwerken met studenten en docenten en partners van de TechHub. Het bedrijf helpt andere bedrijven en organisaties bij het uitvoeren van projecten op het gebied van engineering, industriële automatisering of kantoorautomatisering

Onderwijssamenwerking

De samenwerking tussen MA-IT en de Hanzehogeschool Groningen vindt zowel plaats op het gebied van onderwijs als daarbuiten. Zo geeft MA-IT input op het curriculum, leveren ze een bijdrage aan de minor Industrial Automation en verzorgen ze sollicitatietrainingen voor studenten Elektrotechniek.

Verder organiseren ze samen een jaarlijkse Summerschool op het gebied van Industriële Automatisering en slaan ze de handen ineen voor de ontwikkeling van Experience Centers, met inzet van docenten, lectoren en studenten.

Innovatief klimaat in Assen

Volgens programmamanager Jan de Morrée is deze samenwerking een goed voorbeeld van de samenwerkingen waar de TechHub naar streeft. “Door onderwijs van verschillend niveau en ondernemers dichter bij elkaar te brengen, sorteren we voor op de arbeidsmarkt van morgen en dragen we op die manier bij aan een sterk innovatief klimaat in Assen en omgeving.”

Nieuws

menu