Twaalfde editie Alom Gedenken niet op begraafplaats de Boskamp in Assen, maar online

Foto: Alom Gedenken.

,,Juist nu verlies en rouw zo anders worden ervaren dan andere jaren, is samen herdenken niet mogelijk”, zo schrijft de organisatie van Alom Gedenken. De afgelopen jaren werd op de laatste zondag van oktober op begraafsplaats de Boskamp in Assen een ceremonie gehouden die veel mensen trok. Vanwege corona is de herdenking dit jaar online.
Lees meer over
Assen
Nieuws Asser Courant

Het programma is op 25 oktober vanaf 18.30 uur te volgen via een link op de website www.alom-gedenken.nl.

De herdenking wordt ingeleid door Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe. Er is muziek van Marnix Onrust (orgel) Berta van der Kolk (fluit) en zang van het E-koortje. De dansgroep van dansschool Jan Postema voert een dans uit. Er wordt een gedicht gelezen en een verhaal verteld aan kinderen.

Foto insturen

Persoonlijk herdenken kan ook. Tekst, naam en foto van een dierbare mogen gestuurd worden naar foto@alom-gedenken.nl of naar Schieland 22, 9405 NG Assen. Insturen voor 20 oktober en met toestemming voor het vertonen. De foto wordt met eventuele tekst en naam tijdens het programma in beeld gebracht.

Kaarsje

Op zondag 25 oktober kan van 13.00 tot 16.00 uur in Theehuis de Boskamp op begraafplaats de Boskamp in Assen gratis een kaarsje worden gehaald.

,,Op deze wijze hoopt het team Alom Gedenken dat velen in deze onrustige tijd toch de mogelijkheid krijgen om hun geliefden te herdenken.”

Nieuws

Meest gelezen

menu