Voorrondes Kunstbende Drenthe op 25 en 26 september in Assen

Foto: Richard Broekhuijzen Foto: Richard Broekhuijzen

Op 25 en 26 september vindt in Podium Zuidhaeg in Assen de Drentse voorrondes van Kunstbende plaats.

In verband met het coronavirus is de opzet dit jaar anders dan normaal. In de zaal is een beperkt publiek aanwezig en er is een livestream te zien van alle aanwezige acts. De beste acts stromen door naar de finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam op 7 en 8 november 2020.

De livestream voor de DJ’s is op 25 september van 19.30 tot 22.00 uur. Op zaterdag 26 september zijn de andere categorieën van ongeveer 10:30 tot 18:00 te zien. Via een chatbox op deze pagina kan men de hele middag vragen stellen. De expo-deelnemers zijn te vinden in het Drents Museum op 26 september.

Optreden op Mysteryland

Bij Kunstbende kunnen jongeren in de volgende categorieën meedoen: dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Op 7 en 8 november 2020 vindt de landelijke finale plaats, waaraan meer dan honderd acts meedoen. Winnaars maken onder andere kans op een optreden op een groots podium, zoals Mysteryland of het Stedelijk Museum Amsterdam. Hiervoor krijgt de winnaar persoonlijke begeleiding van een coach.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Assen
menu