Wijk Kloosterveen eind april op de schop; nieuw asfalt en onderhoud aan Kloosterbrug

De Kloosterbrug in Assen.

Vanaf 28 april tot en met 1 mei voert de gemeente Assen onderhoudswerkzaamheden uit in wijk Kloosterveen. Het verkeer kan hinder ondervinden.
Lees meer over
Assen

In Kloosterveen wordt er nieuw asfalt aangebracht op de Professor Prakkeweg, Kloosterweg en Vesterotonde. Deze wegen zijn hierdoor van 28 april tot en met 1 mei afgesloten. Het verkeer kan omrijden via de Aletta Jacobsweg en Hildegard van Bingenweg. De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Brug

Daarnaast vinden er vanaf 28 april tot en met 10 mei werkzaamheden aan de Kloosterbrug plaats. Zo wordt de oude slijtlaag vervangen en worden brugdelen en het bewegingswerk opgeknapt of vervangen. Tijdens deze werkzaamheden is de Kloosterbrug afgesloten voor auto’s en busverkeer.

Het verkeer naar Kloosterveen wordt omgeleid via de Europaweg West en de Maria Montessoriweg. Fietsers en voetgangers kunnen in de week van 28 april tot 1 mei gewoon gebruik maken van de Kloosterbrug. In de week van 1 mei tot en met 10 mei is de brug tussen 18.00 uur en 22.00 uur ook voor fietsers en voetgangers gestremd. Zij worden dan omgeleid via de Asserwijkbrug. De gemeente meldt dat er in deze week ook geen brugbediening is voor het scheepvaartverkeer.

Nieuws

Meest gelezen

menu