Samen met

ATV De Hertenkamp brengt ouderen in Assen met OldStars tennis in beweging

Tom Okker (midden) tijdens de introductie van OldStars tennis bij ATV De Hertenkamp. Foto: Lammert Aling

Om de fysieke en sociale voordelen van bewegen voor ouderen extra onder de aandacht te brengen, organiseert ATV De Hertenkamp in Assen activiteiten die deel uitmaken van de Nationale Beweegweek voor Ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.
Lees meer over
Asser Courant

Op 17,18 en 19 mei staat sporten en bewegen voor én door ouderen centraal. Met een vol programma zijn door heel Nederland beweegactiviteiten bij sportverenigingen en woonzorgcentra in de buurt. Van OldStars sportdagen tot beweegbingo’s bij de woonzorginstellingen, er is voor ouderen altijd wel een activiteit in de buurt. En als afsluiter van de beweegweek is er op 20 mei voor de derde keer de Nationale Balkon Beweegdag.

Voor een compleet overzicht en/of meer informatie over OldStars VitaliteitSpelen zie oldstars.nl/vitaliteitspelen .

Op de genoemde data beginnen de dagen bij ATV De Hertenkamp 10.00 uur. Bij de inloop is er koffie en thee. Tussen 10.30 en 11.30 uur is er Oldstars (rustig) tennis: opwarmen, training Oldstars tennis en vervolgens vrij spelen. Vervolgens is er een evaluatie onder het genot van koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden voor de activiteit kan bij oldstars@atvdehertenkamp.nl of telefoon: 0614187124. Informatie over Oldstars tennis in Assen: www.atvderhertenkamp.nl/Aktiviteiten/tennis/oldstars of www.oldstars.nl . Deelnemers moeten zelf sportkleding meenemen, de vereniging zorgt voor de rest.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu