Samen met

Bijeenkomst in Assen voor familie en naasten van patiënten GGZ

De GGZ in Assen.

Zorgen voor, of over, iemand met psychische problemen? De Adviesraad Naasten van GGZ Drenthe houdt op dinsdag 21 juni een informatiebijeenkomst voor familieleden en naastbetrokkenen van patiënten.
Lees meer over
Asser Courant

De middag staat in het teken van de belangrijke rol die familie en naasten vervullen in het herstel van een dierbaar iemand met psychische problemen. Ook de zorgen en vragen die naasten soms hebben komen aan bod. Samen beslissen GGZ Drenthe wil familie en naasten zo goed mogelijk informeren, ondersteunen en betrekken bij de behandeling.

Tijdens de bijeenkomst vertelt psychiater Michiel van den Oever over zijn ervaringen met en het belang van contact met naasten. En wat dat contact voor de patiënt betekent. Ook vertelt verpleegkundige Bertwin Zwiers over samen beslissingen nemen over de behandeling door de patiënt, hulpverlener en naaste.

Aanmelden

De bijeenkomst op 21 juni is van 16.30 uur tot 19.45 uur bij GGZ Drenthe in Assen. Tussendoor is er soep en een broodje. Deelname is gratis. Aanmelden is nodig, dat kan door een mail te sturen naar bijeenkomst.naasten@ggzdrenthe.nl , onder vermelding van naam en het aantal personen. Vóór de bijeenkomst ontvangt men meer informatie over het programma en de locatie.


Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu