Samen met

CD release Electric Blues in Grolloo

Hoesfoto Another Day Eigen foto

Met het presenteren van hun nieuwe albums Back to Grolloo en Another Day, Another …, zaterdag 30 april bij café Hofsteenge, brengt de band Electric Blues de muziek van Harry Muskee cs letterlijk terug naar Grolloo.
Lees meer over
Asser Courant

Hoewel de albums al enige tijd geleden zijn opgenomen 2020/2021, kwam er vanwege de beperkingen die het coronavirus met zich meebracht, nog geen presentatie. Nu dus wel en om half vier wordt een openingswoord gesproken door Jeroen Wielaert, schrijver van De Missie, de biografie van Cuby & The Blizzards, waarna de overhandiging van het eerste album, door Johan Derksen, om 15.45 staat gepland. Daarna zal Electric Blues een concert in twee delen brengen en dat eerste begint om 16.00 uur.

De albums Back to Grolloo en Another Day, Another … zijn opgenomen in de boerderij van Electric Blues in Ter Aar met de mobiele studio van The Box. Electric Blues komt uit het westen van het land en maakt al vele jaren furore met een tribute aan Cuby & The Blizzards. In 2018 trad de formatie, die bestaat uit Henk Vegt, Bert Bulk, Piétro Smeding, Aadje Kreeft en Edwin van Schijndel, op bij de Vrienden-en Vrijwilligersmiddag van het Cuby Museum en op Binnen Blues, beide in Grolloo bij Hofsteenge. Ter gelegenheid van de relaese van de twee albums van Electric Blues is het Cuby Museum in Grolloo een uur langer open. Zaterdag 30 april wordt het museum al om 10.00 uur opengesteld voor belangstellenden (vooraf reserveren noodzakelijk). Die zaterdag wordt ook de lopende expositie “Harry Muskee 80 Jaar; Harry spreekt” voor een jaar verlengd.
Hoesfoto Another Day

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu