Samen met

Dr. Nassau College (Penta) in Assen neemt na 30 jaar afscheid van conciërge Johan. En hij krijgt een mooi en passend afscheidscadeau!

Conciërge Johan. Foto: Dr. Nassau College Penta

Wie in Assen op de middelbare school heeft gezeten, ook al was het misschien niet eens het Dr. Nassau College locatie Penta, kent conciërge Johan. Na ruim 30 jaar trouwe dienst neemt hij afscheid.
Lees meer over
Asser Courant

Johan stond de leerlingen elke morgen met een glimlach op te wachten bij het fietsenhok. ‘Goedemorgen jongens, zet je de fiets in de rekken?’ Het plezier en oprechte interesse zorgde ervoor dat hij geliefd was onder leerlingen, zo laat de school weten. ‘Want bijvoorbeeld in de pauze was Johan niet een conciërge die op afstand toe keek wat de leerlingen deden. Nee, Johan stond tússen de leerlingen en moedigde ze aan om te sporten en te spelen in de pauzes. Hij begon met een potje tafeltennis en ging dan met de leerlingen badmintonnen op het plein. Maar als er gevoetbald werd was Johan op zijn best. Hij wist leerlingen regelmatig te verbazen met een mooie schaarbeweging of een balletje door de benen.’

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu