Samen met

GozeroProcent terug met jeugdfeest in De Bonte Wever in Assen

Rapper La$$a.

Na ruim 2 jaar geen evenementen, feesten en festivals is het weer tijd voor een feestje voor de Asser jeugd. Woensdag 25 mei staat het grootste alcoholvrije tienerfeest van Noord Nederland weer op het programma van Assen.
Lees meer over
Asser Courant

Van 20.00 uur tot middernacht is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor honderden tieners van 12 tot en met 17 jaar. Naast leuke, gratis activiteiten in de zaal zoals bijvoorbeeld een reuze sweeper en rodeostier, is er uiteraard ook een muzikaal programma. 538 DJ’s On Tour reist af naar Assen en er zijn optredens van artiesten zoals rapper La$$a en Caza.

Het feest is geheel alcohol- en rookvrij. Jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcoholtesten gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hierover ingelicht.

De entree voor het GozeroProcent feest is 5 euro in de voorverkoop. Die is bij de receptie van de Bonte Wever of bij voortgezet onderwijs scholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Woensdag 25 mei kosten de kaarten aan de deur 10 euro. Het feest biedt plek aan maximaal 2000 bezoekers. vol = vol!

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

Meest gelezen

menu