Samen met

Kleding-, kinder-, baby- en ouderbeurs (en nog veel meer activiteiten) in Peelo en Kloosterveen

Veel stands met allerlei kleding.

In de Asser wijken Peelo en Kloosterveen zijn zaterdag 9 april beurzen met kleding voor kinderen en baby’s, informatie-stands en veel andere activiteiten voor kinderen en ouders.
Lees meer over
Asser Courant

Peelo

In ’t Markehuus aan de Scharmbarg in Peelo is zaterdag weer een baby - en kinderkledingbeurs. Naast tweedehands baby - en kinderkleding en speelgoed zijn er dit jaar ook tafels met zelfgemaakte kindersieraden, haakcreaties en kindertraktatie ’s. Op de Facebook en Instagrampagina ‘Baby en kinderkledingbeurs Assen’ kan men zien wie de deelnemers zijn en eventueel al een pre-order plaatsen. De beurs is tussen 9.30 en 12.30 uur.

Kloosterveen

In MFA Kloosterveste in Kloosterveen is zaterdag de Ouder en Kind beurs. Een beurs met stands met veel verschillende verkoopwaar en promotie van diverse bedrijven.

Zo zijn er stands met onderwijs, opvang, sieraden, chocolade, home made soap, diverse scholen, gastouder, baby consulente, welzijn coach, gezinscoach, Tupperware, Ha-Ra, Jamako en kinder coaching. En laat een henna tattoo zetten, wenkbrauwen stijlen, neem een glitter tattoo en laat je nagels lakken.

Verder kan men een gezonde smoothie maken en er is gelegenheid tot een mini fotoshoot voor de kinderen. Tevens zijn er diverse paasactiviteiten, papier knutselen, happy stones schilderen en oud-Hollandse spelletjes.

De Ouder en Kind beurs is 10.00 tot 15.00 uur. Entree 1 euro, kinderen gratis onder begeleiding van een volwassenen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu