Samen met

Rommelmarkt op de ijsbaan van Peelo in Assen

De entree van de ijsbaan van Peelo. Foto: Meint Brookman

De Activiteitencommissie Peelo houdt op zaterdag 24 september van 10.00 tot 16.00 uur een rommelmarkt op het terrein van de ijsbaan aan de Esakkerweg in de Asser wijk Peelo.
Lees meer over
Asser Courant

De commissie vond het – met al die zachte winters van de afgelopen jaren zonder schaatspret – jammer dat deze locatie niet méér gebruikt wordt voor evenementen. Zo ontstond, samen met Mijn Buurt Assen, het idee voor een rommelmarkt en wel op de dag van de Nationale Burendag. Want de markt, zo laat de commissie weten, is in principe bedoeld voor de inwoners van Peelo en komt de sociale cohesie in de wijk te goede.

Er is die dag voldoende ruimte om een eigen kleedje neer te leggen. Auto’s kunnen (bij droog weer) op het ijsbaanterrein achter de kraam staan. De kantine is open voor versnaperingen en toiletbezoek en bij enkele kraampjes zijn Turkse, Syrische en Indonesische lekkernijen te krijgen.

De kraamplaatsen zijn al vergeven, maar wie nog een kleedje of tafel wil neerzetten met spulletjes om te verkopen, kan zich melden via de mail: acpeelo@outlook.com . Ook voor meer informatie. Inrichten kan op zaterdag 24 september vanaf 09.00 uur.

Voor de kinderen is er een springkussen, de entree voor de rommelmarkt is gratis. De organisatie vraagt de aanwezigen wel na afloop rommel op te ruimen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu