Samen met

Speeltuin Anreperstraat in Assen ontwaakt uit winterslaap

De speeltuin staat klaar voor de kinderen.

De Speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Anreperstraat e.o aan de Zonnedauwstraat in Assen-Oost viert op zaterdag 9 april op feestelijke wijze de opening. De kinderen kunnen zich uitleven op een groot luchtkussen en er zijn suikerspinnen en ‘ranja uit de koe’.
Lees meer over
Asser Courant

Een aantal vrijwilligers van de vereniging is bereid gevonden toezicht in de speeltuin te houden. Die is op werkdagen open van 15.00 tot 17.00 uur en op zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Bij slecht weer of het ontbreken van toezicht is de speeltuin gesloten.

De vereniging werd in 1945 na de oorlog opgericht en is na 72 jaar nog steeds springlevend en wordt breed gedragen in Assen-Oost. Er vinden dagelijks veel activiteiten voor jong en oud plaats in het verenigingsgebouw. Ook heeft de vereniging een actief jeugdbestuur dat allerlei activiteiten organiseert voor de jeugd.

De speeltuin is gratis toegankelijk voor (kinderen van) leden van Buurt en Speeltuinvereniging Anreperstraat en omgeving. Voor niet-leden is de entree 0,50 euro per persoon.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Asser Courant

Nieuws

menu