Nieuw fantasyboek Fleur Koeman uit Nieuw-Buinen ligt in de winkel. Deel 1 van de trilogie is vorig jaar bekroond met de publieksprijs boekgoud

Fleur Koeman uit Nieuw-Buinen. Foto: Archief Paul Abrahams

Het nieuwe fantasyboek van Fleur Koeman uit Nieuw-Buinen is verschenen. ‘Kind van de Maan; de lege wereld’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout uit Soest en is een vervolg op ‘Kind van de Maan, de ondode krijgers’.

Na de strijd tegen Tantalus, heeft Lysanne van Doorn een nieuwe vijand en ze kan niet om haar heen. Ze wordt wakker in het huis van een bekend godenkind, Troy Baker, samen met Roan Kahen. Ze weet niet hoe ze er was gekomen.

Wanneer Troy, Roan en Lysanne naar buiten gaan, komen ze erachter dat ze de laatste drie ‘gewone’ mensen op aarde zijn en er is maar één manier waarop ze dat kunnen oplossen. Door de werken van Heracles uit te voeren. Hierbij gaan ze heel Griekenland door en het gevaar ligt op de loer. Gaat het de drie vrienden lukken om de werken goed uit te voeren? Gaan ze de mensen terugbrengen?

Over de auteur

Fleur Koeman is dol op schrijven en is geïnteresseerd in de Griekse mythologie. Als klein meisje schreef ze al lange opstellen en verhalen. Deel 1 van de trilogie ‘Kind van de Maan, de ondode krijgers’ is bekroond met de publieksprijs boekgoud 2020 in de categorie fantasy.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Borger-Odoorn
menu